Šešelj gradi na divlje, kaže ministarka Mihajlović

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj gradi na divlje, kaže ministarka Mihajlović

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, izjavila je u Skupštini da je lider SRS-a, narodni poslanik i osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj prekršio Zakon o planiranju i izgradnji i propise protiv korupcije.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Šešelj je srpske zakone prekršio tako što nadležnim organima nije prijavio građevinske radove na kući u Hrtkovcima, koju je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kupio.

"Kupio sam kuću u Hrtkovcima, tamo me ljudi vole"

"Predsednik SRS-a Vojislav Šešelj je kupio kuću u Hrtkovcima za 40.000 evra i ta kuća je nelegalna jer je izgrađena bez građevinske dozvole. Ali Šešelj je prekršio Zakon o planiranju i izgradnji jer je ovu kuću obnovio bez dozvole, a morao je radove da prijavi opštini i da za to dobije dozvolu. To je krivično delo", istakla je Mihajlovićeva, pokazujući fotografije kuće koju je Šešelj kupio u Hrtkovcima.

Navala na Šešelja, deca čekaju u redu (VIDEO, FOTO)

Ona je istakla i da je lider SRS-a kupovinu ove kuće trebalo da prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije, što nije uradio, pošto tvrdi da se ova stranka "zalaže sa čast i poštenje, a na drugoj strani krši zakone", navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Skupština: "Obračun" Šešelja i Zorane Mihajlović

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.