Šešelj bolje

Izvor: Cafe.ba, 08.Jun.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj bolje

- Lider SRS-a Vojislav Šešelj danas osjeća nešto bolje u odnosu na prethodne dane, i uključio se u rad na pripremi velikog "Vidovdanskog mitinga" radikala u Beogradu, rekao je potpredsjednik SRS Milorad Mirčić.

Mirčić je dodao da bi bilo nezahvalno davati dugoročniju prognozu kad je u pitanju stanje zdravalja lidera radikala.

"Bilo bi nezahvalno davati dugoročniju prognozu kad je u pitanju Šešeljevo zdravlje, zbog njegove stalno povišene telesne temperature, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << hemoterapije koju prima, ali i činjenice da ima metastaze na jetri", naveo je Mirčić na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Veliki miting SRS-a zakazan je za 28. juni na Trgu republike u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj bolje

Izvor: Mondo, 08.Jun.2015

Lider SRS-a Vojislav Šešelj danas osjeća nešto bolje u odnosu na prethodne dane, i uključio se u rad na pripremi velikog "Vidovdanskog mitinga" radikala u Beogradu, rekao je potpredsednik SRS Milorad Mirčić...Foto: Mondo/ Goran Sivački..Mirčić je dodao da bi bilo nezahvalno davati dugoročniju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.