Šešelj: Tomislav Nikolić je naše najveće razočaranje

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Tomislav Nikolić je naše najveće razočaranje

Predsednik Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj rekao je u Kragujevcu da je ta stranka krenula u medijsku ofanzivu, čiji je cilj raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora već ove godine.

- Sadašnja vlast se pokazala nedostojnom, izigrala je narodno poverenje, bećavala je bolji život, a zapravo izdala je srpske nacionalne interese i počela da oporezuje čak i srpsku  sirotinju udarom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na plate zaposlenih u javnom sektoru i penzije - rekao je Šešelj u sedištu SRS u Kragujevcu.

On je ocenio da je sadašnji režim na ivici rasula, da je izigrao poverenje, pa je zato sve omraženiji u narodu.

- Čega god da su se dohvatili oni su uništili, za zelen bor da se uhvate, kako kaže naš narod, i on bi se zelen osušio - rekao je Šešelj i dodao da su to nekada bili "saborci" koji su u jednom trenutku poklekli, izdali i prodali se i sada deluju protiv srpskih nacionalnih interesa, za ljubav vlasti i privilegija.

- Jedan od njih je i Tomislav Nikolić koji predstavlja naše najveće razočarenje, sada je primer pohlepe, samovolje, brutalnosti i nemorala - rekao je Šešelj i dodao da u Beogradu postoji skoro apsolutna blokada SRS i zato je stranka prinuđena da gostuje po unutrašnjosti Srbije, na lokalnim i regionalnim tv stanicama.

Šešelj je promovisao nove knjige "Haško inaugurisanje govora mržnje" i "Srpski narod mora da oslobodi Republiku Srpsku".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šešelj: Nikolić je primer nemorala

Izvor: Šumadija Press, 11.Feb.2015, 14:34

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je u Kragujevcu da je cilj te stranke raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.