Šešelj: SRS računa na više od 20 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: SRS računa na više od 20 odsto

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj saopštio je danas da SRS prema "pouzdanim istraživanjima javnog mnjenja" računa na više od 20 odsto podrške birača, ali da je to podložno promeni, i da od predstojećih izbora zavisi opstanak te partije.

"SRS će voditi skromnu kampanju od vrata do vrata, od mesta do mesta. Štampaće se manji broj plakata i veća količina različitih nalepnica", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saopštila je ta partija nakon sednice Centralne otadžbinske uprave održane danas.

Šešelj je na sednici naveo da će kampanja biti koncipirana na tribinama, mitinzima i gostovanjima po lokalnim i regionalnim televizijskim stanicama.

"Veliki deo kampanje vodiće se preko interneta, obzirom da na predstojećim izborima računamo na podršku najmlađe generacije glasača. Na prva mesta izbornih lista SRS postaviće pripadnike nacionalnih i verskih manjina", navela je SRS u saopštenju.

Na sednici, izabrano je i osam novih članova Centralne uprave, kao i tri člana Predsedničkog kolegijuma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ŠEŠELJ: Na izborima radikali očekuju više od 20 odsto podrške

Izvor: Kurir, 23.Jan.2016

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj saopštio je danas da SRS prema "pouzdanim istraživanjima javnog mnjenja" računa na više od 20 odsto podrške birača, ali da je to podložno promeni, i da od predstojećih izbora zavisi opstanak te partije..."SRS će voditi skromnu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.