Šešelj: SRS nastavlja političku borbu

Izvor: RTS, 12.Feb.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: SRS nastavlja političku borbu

Srpska radikalna stranka danas je, sečenjem slavskog kolaca i obredom koji su služili svestenici SPC, proslavili stranačku slavu - Sveta tri jerarha. Vojislav Šešelj poručio da se SRS "naglo oporavlja i da se sprema da preuzme kormilo Srbije".
Šešelj je rekao da se "radikali spremaju da preuzmu kormilo Srbije u svoje ruke" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naglasivši da ta stranka neće odustati od ciljeva političke borbe koje su zastupali u prethodnih 25 godina, prenosi Tanjug.

Radikali su slavu proslavili u stranačkim prostorijama u Zemunu, a njihov lider je istakao da je SRS, koja je bila "teško ranjena, ipak opstala, naglo se oporavlja i nastavlja sa političkom borbom koju je vodila četvrt veka".
Šešelj se nada da će se "u najskorije vreme stvoriti uslovi da se obori prozapadni izdajnički režim i na vlast dođu srpske patriote".
U kratkom obraćanju članovima i prijateljima stranke, Šešelj je izrazio nadu da će radikali ostvariti programske ciljeve i dodao da je uveren da će Srbija imati snage da izađe iz ekonomske i socijalne krize, a "sve srpske zemlje budu oslobođenje".
Na slavi su bili Nemanja Šarovića, Zoran Krasić, Milorad Mirčić, Lidija Vukićević, Božidar Delić...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.