Šešelj: Poslanici SRS neće dozvoliti Federiki Mogerini da govori u Skupštini

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2017, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Poslanici SRS neće dozvoliti Federiki Mogerini da govori u Skupštini

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da poslanici SRS-a neće dozvoliti visokoj predstavnici EU zа spoljnu i bezbednosnu politiku Federiki Mogerini da sutra govori u Skupštini Srbije.

"SRS sutra počinje svoju predsedničku kampanju demonstracijama zbog dolaska Federike Mogerini >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Skupštinu Srbije", rekao je Šešelj novinarima u parlamentu.

Šešelj je rekao da je Federik Mogerini nepoželjna u Skupštini i da će radikali svoj revolt i protest protiv EU pokazati u skupštinskoj sali, ali da neće biti nasilni već da će verebalno protestovati.

"Verbalni protest će biti. Nećemo je tući. Nećemo joj dozvoliti da govori. Mi smo protiv nasilja, znate", rekao je Šešelj.

On je istakao da iz EU samo dolaze srpski neprijatelji i da je Federika Mogerini zaštitnik Albanaca sa Kosova i Metohije i da je zato SRS ne želi u srpskoj skupštini.

Federika Mogerini sutra dolazi u Srbiju, a trebalo bi da se obrati poslanicima na posebnoj sednici Skupštine Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.