Šešelj: Nudimo vlast pošštenih i ozbiljnih ljudi

Izvor: Blic, 21.Mar.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Nudimo vlast pošštenih i ozbiljnih ljudi

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je danas centar Surčina, gde je istakao da je neophodno što pre zaustaviti propadanje Srbije, koje traje već 16 godina i postaje sve izraženije pod naprednjačkom vlašću.

"Srpski radikali nude vlast poštenih, ozbiljnih, sposobnih i hrabrih ljudi i spremni su da menjaju vlast, ne samo u Surčinu, već i u celoj Srbiji", kazao je Šešelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kome su se građani požalili da, kako se navodi, nijedna vlast nakon radikalske nije ulagala u razvoj i infrastrukturu opštine Surčin.

U saoštenju srpskih radikala se navodi da je pozvao pristalice da se pridruže mitingu, 24. marta u Beogradu, povodom izricanja kazne Radovanu Karadžiću, a protiv približavanja Srbije NATO i EU.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šešelj u Surčinu: Nudimo vlast pošštenih i ozbiljnih ljudi

Izvor: Kurir, 21.Mar.2016

BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je danas centar Surčina, gde je istakao da je neophodno što pre zaustaviti propadanje Srbije, koje traje već 16 godina i postaje sve izraženije pod naprednjačkom vlašću..."Srpski radikali nude vlast poštenih, ozbiljnih, sposobnih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.