Šešelj: Nikolić će završiti kao srpski Sanader (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Nov.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Nikolić će završiti kao srpski Sanader (VIDEO)

Vojislav Šešelj izjavio je danas da mu je 'bilo bolno' u trenutku kad je shvatio da je njegov nekadašnji najbliži saradnik Tomislav Nikolić 'izdajnik'.

Šešelj je u intervjuu koji je dao u avionu na putu za Beograd rekao da je to bilo nekoliko meseci pre "definitivnog obračuna".

"A onda je, jadan, dao neki intervju sarajevskim Danima i mislio je neće doći do mene. Sa mnom je robijao Rasim Delić, muslimanski general, dobio je Dane, Tomin intervju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na četiri strane, ogroman naslov 'Hoću da budem srpski Sanader'. On je tad obećao da će biti izdajnik. I sad će završiti kao srpski Sanader", rekao je Šešelj.

On je dodao da je "teško preživeo noć" u kojoj Srpska radikalna stranka nije prešla cenzus.

Lider radikala je rekao da nastavlja tamo gde je stao i ocenio da Srbija danas izgleda mnogo gore nego pre 12 godina.

"Srbija treba da se otarasi ove vlasti, da dovede SRS na vlast, da odustane od takozvanog evropskog puta, da idemo u integraciju sa Rusijom i sigurno će biti bolje", ocenio je Šešelj.

On je dodao da prve sledeće izbore očekuje "vrlo brzo".



Pročitajte još:

Šešelj stigao u Beograd

Šešelj: Tribunal želeo da me se otarasi
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Tomislav Nikolić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.