Šešelj : Nijedan plagijator ne sme ostati nekažnjen

Izvor: Beta Video, 12.Dec.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj : Nijedan plagijator ne sme ostati nekažnjen

BEOGRAD - ``Imamo sada i Jorgovanku Tabaković. Video sam na Guglu citate iz njene disertacije i vidim da je prepisivala. Ja za Sinišu Malog ne mogu ništa da kažem, jer još nije objavljen izveštaj, ali za ono što sam video - Jorgovanka Tabaković je plagirala. Što se tiče Nebojše Stefanovića, njegov doktorski rad nisam čitao ali on izgleda nema regularno završen ni fakultet. Te stvari treba raščistiti ali paralelno da se ispita i na opozicionoj sceni. Za početak, deset režimskih i deset opozicionih``, rekao je lider SRS Vojislav Šešelj . (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Šešelj : Ja mislim da Čedomir Jovanović lupeta gluposti

Izvor: Beta Video, 12.Dec.2019

BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj je komentarišući izjavu lidera LDP-a Čedomira Jovanovića da je u incidente ispred Skupštine Srbije za vreme protesta ``Jedan od pet miliona`` umešana Rusija i SPC, rekao je da su to gluposti.(CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.