Šešelj: Kad dođem na vlast hapsiću kriminalce poput Nikolića i Maje Gojković

Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Kad dođem na vlast hapsiću kriminalce poput Nikolića i Maje Gojković

Srpska radikalna stranka održala je predizborni miting u Leskovcu sa koga je lider srpskih ladikara Vojislav Šešelj najavio da će, kada oni dođu na vast, hapsiti mafijaše, kriminalce, izdajnike i sve one političare koji su učestvovali u izručenju Srba zločinačkom Haškom tribunalu.

Šešelj je, kako je saopšteno iz te stranke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao da će se posebno angažovati oko, kako je rekao, hapšenja najgorih kriminalaca, a to su "političari ogrezli u kriminal, poput Tomislava Nikolića i Maje Gojković.

"Gojkovićeva je do guše umešana u aferu ATP Vojvodina, a da je premijer Vučić, mada je svestan njene krivice, pomilovao kako bi mu služila i ispunjavala sve njegove naloge", tvrdi Šešelj uveren da će, kako je rekao, Maja Gojković kad-tad morati da odgovara za sve kriminalne afere u koje je umešana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj: Da pobedimo, pa uhapsimo Nikolića

Izvor: Mondo, 08.Apr.2016

SRS održala je predizborni miting u Leskovcu sa koga je lider Vojislav Šešelj najavio da će, kada oni dođu na vlast, hapsiti mafijaše, kriminalce, izdajnike i sve one političare koji su učestvovali u izručenjima Hagu...Foto: Beta/Miloš Miškov..Šešelj je, kako je saopšteno iz te stranke,...

Nastavak na Mondo...

ŠEŠELJ PRETI: Hapsiću Nikolića i Gojkovićevu kad dođem na vlast

Izvor: Kurir, 08.Apr.2016

...Šešelj je, kako je saopšteno iz te stranke, rekao da će se posebno angažovati oko, kako je rekao, hapšenja najgorih kriminalaca, a to su "političari ogrezli u kriminal, poput Tomislava Nikolića i Maje Gojković..Gojkovićeva je umešana u aferu ATP Vojvodina, tvrdi Šešelj i navodi da je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.