Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Dok Mogerini bude držala govor, mi ćemo protestovati

BEOGRAD - Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da će ta stranka sutra započeti predizbornu kampanju za predsjedničke izbore, u velikoj sali Narodne skupštine, ometanjem obraćanja visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbjednost Federike Mogerini.

"Što se tiče narodnih poslanika SRS, Federika Mogerini je nepoželjna u Narodnoj skupštini mi ćemo naš protest izražavati tokom celog njenog obraćanja. Ako uspe nešto da kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << svaka joj čast. Mi ćemo se truditi da ne uspe bilo šta da kaže i to je naš početak predizborne kampanje", rekao je Šešelj na konferenciji za novinare.

Kako je dodao, Mogerini je "predstavnica EU i zaštitnik šiptarskih separatista, koja od početka vodi antisrpsku politiku", a SRS je stranka koja je protiv ulaska Srbije u EU, koja će svoje protivljenje i na taj način izraziti.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Šešelj: Dok Mogerini bude držala govor, mi ćemo protestovati

Izvor: Cafe.ba, 02.Mar.2017

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da će ta stranka sutra započeti predizbornu kampanju za predsjedničke izbore, u velikoj sali Narodne skupštine, ometanjem obraćanja visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbjednost Federike Mogerini.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.