Šešelj: Beli mi nije rival, s Vučićem u drugi krug

Izvor: Mondo, 20.Mar.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Beli mi nije rival, s Vučićem u drugi krug

Predsednički kandidat Vojislav Šešelj rekao je na RTS-u da mu Beli Preletaćević nije rival u prvom krugu, a da Aleksandra Vučića može da pobedi u drugom krugu.

Foto: Srpska radikalna stranka

"Jedino sam ja u mogućnosti da pobedim Vučića u drugom krugu jer onda neće moći da izbegne direktan TV duel", kaže predsednički kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vojislav Šešelj u predstavljanju na Radio televiziji Srbije.

Da bi to postigao, Šešelj kaže da mora da prethodno savlada direktne rivale - Vuka Jeremića i Sašu Janković, i da zbog toga u kampanji koristi sve što može iz "njihovih kompromitujućih karijera i života".

Šešelj kaže da je najveća tačka spoticanja politika SRS i SNS oko "zapadnog puta", tj. ulaska u EU.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj: Samo ja mogu u drugom krugu da pobedim Vučića

Izvor: RTS, 20.Mar.2017

Ako pobedim na predsedničkim izborima, izvršna, zakonodavna i sudska vlast imaće snažnog kontrolora, rekao je predsednički kandidat Vojislav Šešelj za RTS. . Vojislav Šešelj kaže da u prvom krugu predsedničkih izbora...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.