Šešelj: BIA zna sve o medicinskoj mafiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: BIA zna sve o "medicinskoj mafiji"

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj upozorio je danas da u Srbiji deluje "medicinska mafija, koja nesmetano obavlja kriminalne aktivnosti" i zatražio hitnu reakciju nadležnih organa i "hapšenje svih učesnika ove kriminalne afere".

"Ova grupa organizuje ilegalno i tajno lečenje pacijenata albanske nacionalnosti u Srbiji", ukazao je Šešelj.

Prema saopštenju SRS, Šešelj je na konferenciji za novinare izjavio da se "pacijenti sa Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Metohije smeštaju u privatnim objektima, a za njihovo lečenje protivpravno se koriste srpski državni resursi i medicinska oprema".

Šešelj tvrdi da u "lečenju učestvuje više srpskih i albanskih lekara", kao i da "ova kriminalna grupa ostvaruje ogromnu materijalnu korist".

"Raspolažemo pouzdanim podacima da su BIA i nadležni državni organi upoznati sa delovanjem medicinske mafije, ali da ništa nisu preduzeli kako bi se odgovorni izveli pred lice pravde", napominje SRS u saopštenju sa Šešeljeve konferencije za novinare.

47
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj o "Medicinskoj mafiji"

Izvor: Akter, 17.Dec.2015

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj upozorio je danas da u Srbiji deluje "medicinska mafija, koja nesmetano obavlja kriminalne aktivnosti" i zatražio hitnu reakciju nadležnih organa i "hapšenje svih učesnika ove kriminalne afere".."Ova grupa organizuje ilegalno i tajno lečenje...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.