SRS - SNS: Nastavak međusobnih optužbi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS - SNS: Nastavak međusobnih optužbi

BEOGRAD - Funkcioner Srpske radikalne stranke Zoran Krasić izjavio je da iza optužnice protiv predsednika te stranke Vojislava Šešelja stoji politika i da proces koji se vodi pred Haškim tribunalom nikada nije bio u pravnim vodama. Srpska napredna stranka (SNS) upozorila je čelnike Srpske radikalne stranke (SRS) da prestanu sa hajkom i iznošenjem neistina protiv lidera srpskih naprednjaka Tomislava Nikolića.

"Nema nijednog dokaza za optužnicu, ona je lažna", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Krasić na konferenciji za novinare.

On je optužio bivšeg zamenika predsednika SRS i predsednika novoformirane Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića za "izdaju" navodeći da je njegova funkcija da izvrši nalog da se Šešelju nametne branilac.

"Bivša desna ruka (Tomislav Nikolić) želi da pomogne srpskim neprijateljima i onima koji žele da likvidiraju Vojislava Šešelja", istakao je Krasić.

Srpska napredna stranka (SNS) upozorila je danas čelnike Srpske radikalne stranke (SRS) da prestanu sa hajkom i iznošenjem neistina protiv lidera srpskih naprednjaka Tomislava Nikolića.

"SNS i Tomislav Nikolić žele Vojislavu Šešelju sve najbolje u njegovoj borbi protiv Haškog tribunala i protive se bilo kakvoj pomisli da se njemu nasilno nametne branilac", navodi SNS u saopštenju povodom optužbi koje je na račun Nikolića uputio funkcioner radikala Zoran Krasić.

Srpska napredna stranka apeluje na funkcionere SRS da prestanu sa iznošenjem najgorih laži koje su "ništa drugo do poziv na linč prema Nikoliću".

Funkcioner SRS Zoran Krasić optužio je danas Nikolića za "izdaju" navodeći da on želi da pomogne srpskim neprijateljima i onima koji žele da likvidiraju Vojislava Šešelja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.