ŠEŠELJ ŽESTOKO O ŽENAMA U CRNOM: Posle onog što je rekao o njima, voditeljka ostala bez reči! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJ ŽESTOKO O "ŽENAMA U CRNOM": Posle onog što je rekao o njima, voditeljka ostala bez reči! (VIDEO)

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izvređao je Stašu Zajović iz organizacije "Žene u crnom".

- Ja sam joj govorio pred sudnicom da je tako ružna da je majka htela da je udavi kad se rađala, pa su je lekari jedva spasili, da je bila tako ružna kao beba da majka nije htela da je uzme u ruke, nego je hranila na daljinu - praćkom. Stavi parče hleba, umoči u mleko i praćkom gađa u usta, da je nahrani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Šešelj u emisiji Parabola na TV Most.

Na konstataciju voditeljke da je lider radikala nekad jako surov, Šešelj je odgovorio da "mora da bude surov prema srpskim izdajnicima".

On je dodao da mu je moralnim i ljudskim zakonima dozvoljeno da vređa izdajnike.

- Što da ne budem surov prema izdajnicima? Surov sam prema svakom ko kaže da je u Srebrenici bio genocid - izjavio je predsednik SRS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.