ŠEŠELJ VRATIO PANIĆA U SRS?

Izvor: Kurir, 30.Maj.2010, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJ VRATIO PANIĆA U SRS?

BEOGRAD - Paniću, vrati se, sve ti je oprošteno! U stvari, ne baš sve, ali taman toliko da Veran Panić, doskorašnji predsednik Okružnog odbora SRS za Kolubarski okrug, bar na jedan dan veruje da je još uvek član radikala.

Nakon sednice Centralne otadžbinske uprave SRS, na kojoj je odlučeno da se iz stranke isključi valjevski radikal Veran Panić, pojavile su se oprečne informacije o ishodu sednice. Dok Panić tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da nije isključen iz stranke i da je za njega urgirao lično iz Haga Vojislav Šešelj, vrhuška SRS ovo demantuje.

Potpredsednik radikala Milorad Mirčić kaže za Kurir da je Panić isključen odlukom COU:

- Po Statutu stranke, predsednik predlaže i razrešava predsednike okruga tako da niko drugi nije mogao da inicira Panićevu smenu.

Većina radikala koje smo juče kontaktirali nije odgovarala na naše pozive, pa smo ostali uskraćeni za mišljenje Aleksandra Martinovića, Marine Raguš, Vjerice Radete, Nataše Jovanović i Gordane Pop Lazić.

Todorović: Šešelj to ne bi uradio

- Očigledno je da je u ovo što se dešava u Valjevu, a ja to do sada nisam hteo da komentarišem jer su unutarstranačke stvari, umešan još neko. COU je odlučila kako je odlučila, a sada je očigledno da iza ovoga stoji neko i da taj naum nije uspeo u punoj meri i to žele da produže mešajući Vojislava Šešelja u sve. Mogao bi Šešelj da traži šta god hoće, ali, verujte mi, znam da ovo nikad ne bi uradio - rekao je Todorović.

Panić: Voja je strog, ali pravičan

- Uopšte se nije znalo ko je inicirao moju smenu. Znam da predsednik nije i zato sam i na sednici COU rekao da sam samo izneo mišljenje članova i simpatizera SRS iz Kolubarskog okruga, da je stranci potrebna nova krv i da pojedinci treba da budu svesni da su smenjivi. Nisam hteo da izvršim udar na stranku, kako su oni to okarakterisali, niti je bilo uticaja nekih drugih stranaka. Meni nikada nisu trebale funkcije, ostaću u stranci i pri ideologiji koju predvodi naš predsednik Vojislav Šešelj.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.