Izvor: Press, 29.Jan.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Šiptar i Kum rekli Čedi Jovanoviću da se skloni dok ne ubiju Đinđića!

Čedomir Jovanović otišao na skijanje u inostranstvo uoči ubistva premijera jer je znao za planove vođa „zemunskog klana“, kaže Šešelj
Čedomir Jovanović, lider LDP, pobegao je na skijanje u inostranstvo uoči ubistva tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića (12. marta 2003) jer su mu „zemunci“ otkrili šta se sprema njegovom šefu, tvrdi za Kurir Vojislav Šešelj, lider radikala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />  
Dok Jovanović sve ove godine ponavlja da se Srbija, ali ni on, nisu oporavili od Đinđićevog ubistva, kada je na skijanju u Italiji, gde je bio tog 12. marta 2003, čuo da je premijer ubijen, Šešelj navodi da je lider LDP ciljano tada napustio zemlju, jer je znao da će njegovog šefa da ubiju! Lider SRS je o tome govorio i pred istražnim sudijom Vučkom Mirčićem, koji ga je ispitivao o ubistvu Đinđića u pritvoru Tribunala u avgustu 2003.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ZAŠTO STE GA UBILI ZAŠTO STE GA UBILI?! Čedomir Jovanović je čuo da je Đinđić ubijen, a ONDA SE SRUŠIO! Kada je došao sebi uzeo je telefon i krenuo da URLA U SLUŠALICU!

Izvor: Press, 29.Jan.2018

Čedomir Jovanović, potpredsednik Vlade Zorana Đinđića, bio je u potpunom rastrojstvu kada je saznao da je u Beogradu izvršen atentat na premijera, 12. marta 2003. godine! . Jovanović se, kada je čuo da je Đinđić...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.