ŠEŠELJ IMA KECA U RUKAVU ZA IZBORE: Čuveni lekar kandidat SRS za gradonačelnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 11:50

ŠEŠELJ IMA "KECA U RUKAVU" ZA IZBORE: Čuveni lekar kandidat SRS za gradonačelnika

Predsednik SRS Vojislav Šešelj saopštio je da će prof. dr Miljko Ristić biti kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda.

Šešelj je ime kandidata za gradonačelnika saopštio za jutarnji program Happy TV na dan slave SRS Sveta Tri jerarha.

Prof. dr Miljko Ristić je kardiohirurg koji ima više od 30 godina iskustva i rada u Srbiji i inostranstvu. Diplomirao je i doktorirao na Medicinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fakultetu u Beogradu. Član Evropske Akademije nauka, profesor na medicinskog fakulteta, pionir u transplataciji srca u Srbiji, predsednik lekarske komisije fudbalskog saveza Srbije, član upravnog odbora FK Crvena Zvezda itd.

Obavio je više od 15.000 operacija na otvornom srcu i krvnim sudovima na opštoj, abdominalnoj i endokrinoj hirurgiji. Autor je više od 200 naučnih radova i nekoliko knjiga i poglavlja u knjigama.

Predavač je po pozivu na više medicinskih fakulteta u svetu. Tokom svoje karijere usavršavao se na klinikama u Francuskoj, SAD, Švajcarskoj i Belgiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.