Radeta: Šešelj se nije šalio, Vučiću je poslao poruku preko konzula

Izvor: Blic, 27.Jun.2014, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radeta: Šešelj se nije šalio, Vučiću je poslao poruku preko konzula

Beograd - Vojislav Šešelj je preko prvog konzula naše ambasade u Holandiji poslao poverljivu poruku Tomislavu Nikoliću i Aleksandru Vučiću, kaže za "Blic" Vjerica Radeta funkiconerka Srpske radikalne stranke. Nekada zajedno

- Šešelj mi je rekao da ga ne interesuje zašto je Vučić objavio tu poverljivu poruku, ali bi voleo da se objavi original teksta službene beleške njegovog razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa konzulom. Ne znam šta je sadržina poverljive poruke, ali poznajući Šešelja znam da se nije šalio - kaže Radeta.

Pročitajte još Ljajić: Stav vlade o Šešelju do srede u Hagu Hag Srbiji šalje vruć krompir

Ona dodaje da joj je ovo rekao Šešelj nakon što ga je obavestila da je u beogradskoj štampi objavljeno da je poručio predsedniku i premijeru da će se "čim se vrati u Srbiju osvetiti se njima i njihovim pokolenjima".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.