Prekidamo svaku vrstu saradnje sa Vojislavom Šešeljom i SRS

Izvor: KMnovine.com, 07.Mar.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekidamo svaku vrstu saradnje sa Vojislavom Šešeljom i SRS

Srpski narodni pokret Naši odlučio je da ne prihvati poziv Vojislava Šešelja i Srpske radikalne stranke da na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima nastupi na njihovoj izbornoj listi.


   

   

Kao što je javnosti poznato SNP NAŠI bili su na listi SRS kada je Vojislav Šešelj bio u Haškom tribunalu, i kao srpski rodoljubi dali smo mu punu i bezuslovnu podršku. Međutim, SNP NAŠI smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << da je politika Vojislava Šešelja od dolaska iz Haškog tribunala suviše meka i ne radikalna u borbi protiv diktatorskog režima Aleksandra Vučića.

Kao beskompromisni protivnici kvinsliškog režima Aleksandra Vučića, odbijamo svako vrstu mešetarenja sa režimom i nismo spremni da svoje ime ugradimo na bilo koju izbornu listu koja je spremna za kompromise sa onim koga SNP Naši smatraju izdajnikom.

Uz puno poštovanje mnogih članova i funkcinera Srpske radikalne stranke koji se zalažu za oštriji otpor te stranke režimu Aleksandra Vučića, SNP Naši nikada neće podržati ili biti na listi koja ostavlja otvorena vrata saradnji sa Aleksandrom Vučićem.

Zbog svega navedenog prekidamo svaku vrstu saradnje sa Vojislavom Šešeljom i SRS.

Glavni odbor

SNP NAŠI

Izvor: NAŠI :: © 2014 - 2016 :: Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.