Poverenica utvrdila da je Vojislav Šešelj diskriminisao LGBT osobe u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Feb.2022, 18:05

Poverenica utvrdila da je Vojislav Šešelj diskriminisao LGBT osobe u Srbiji

Kancelarija poverenice za ravnopravnost Srbije utvrdila je da je lider desničarske Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj diskriminisao LGBT osobe u Srbiji time što ih je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom nazivao "devijantnim" i "bolesnim", saopštila je 8. februara nevladina organizacija "Da se zna". Šešelj je u maju 2021. godine na televiziji "Pink", komentarišući aktuelna društvena zbivanja, između ostalog rekao da "ukidanje...
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Poverenica: Šešelj diskriminisao LGBT osobe kad ih je na televiziji nazvao devijantnim i bolesnim

Izvor: Radio 021, 09.Feb.2022, 08:07

Kancelarija poverenice za ravnopravnost utvrdila je da je Vojislav Šešelj diskriminisao LGBT osobe time što ih je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom nazivao "devijantnim" i "bolesnim".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.