ONI TRAŽE NAŠU POTPUNU KAPITULACIJU Šešelj otkrio šta zapad želi od Srbije: Treba neprekidno da im stavljamo do znanja da je to nemoguće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 11:36

"ONI TRAŽE NAŠU POTPUNU KAPITULACIJU" Šešelj otkrio šta zapad želi od Srbije: Treba neprekidno da im stavljamo do znanja da je to nemoguće!

Kad bi Srbija ispunila sve želje Zapada, Zapad bi opet bio protiv nje, kazao je predsednik SRS dr Vojislav Šešelj.

Lider radikala ističe da Zapad (pogotovo Amerikanci) nema iskrene prijatelje.

- Nisu oni odustali ni od Vojvodine, ni od Raške oblasti... Ko zna šta bi još izmislili. Oni traže našu potpunu kapitulaciju. Treba neprekidno da im stavljamo do znanja da je to nemoguće, da nikada nećemo kapitulirati. Treba neprekidno ponavljati to da nikad nećemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priznati tzv. Kosovo i da im ne damo prijem u UN (uz pomoć država saveznica) - rekao je Šešelj za Happy TV.

Predsednik SRS objašnjava da što se više Zapadu povlađuje, to je situacija teža.

- Slobodan Milošević je pokušavao na sve načine da ih umilostivi i na kraju su mu došli glave. Nije vredelo. Oni više cene ljude koji im se otvoreno suprostavljaju, koji prkose, koji teraju inat protiv njih nego one koji im povlađuju - izjavio je Vojislav Šešelj.

Lider radikala kaže da vođa albanskih separatista sa Kosova i Metohije Aljbin Kurti želi veliko zlo.

- Kurti hoće rat sa Srbijom, ali da u taj rat upregne NATO, da se NATO tuče sa Srbijom - upozorio je Šešelj.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.