Nemanja Šarović u Zaokruživanju

Izvor: B92, 03.Apr.2012, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Šarović u Zaokruživanju

Beograd -- Gost Zaokruživanja na Radiju B92 danas u 14.30 biće Nemanja Šarović, kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda.

Sa Nemanjom Šarovićem razgovaramo o novim licima radikala u predizbornoj kampanji.

Da li se radi o smeni generacija ili nezadovoljstvu Vojislava Šešelja dosadašnjim radom pojedinaca? Zašto je SRS odlučili da svaki kandidat za poslanika potpiše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << menici? Kako su zamislili da oporezuju tajkuna i ko su tajkuni za srpske radikale? Kome bi mogli da daju podršku za formiranje nove vlade?

Koja su vaša pitanja za Nemanju Šarovića i Srpsku radikalnu stranku možete da nam javite i na Fejsbuk stranici "Zaokruživanje na Radiju B92" ili nam na Tviteru (@zaokruzivanje).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.