MOGU ONI DA ŠIRE LAŽI, ALI NJIH NAROD ODAVNO NE SLUŠA! Šešelj se uključio u program TV Pink i RASTURIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 23:06

MOGU ONI DA ŠIRE LAŽI, ALI NJIH NAROD ODAVNO NE SLUŠA! Šešelj se uključio u program TV Pink i RASTURIO

Šešelj je prokomentarisao širenje lažnjih vesti koje su se pojavile u poslednjih nekoliko dana

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj uključio se večeras u specijalnu emisiju posvećenu koronavirusu koja se emituje na TV Pink

.

- Kad god sam u prilici ja se tome suprostavljam. Video samte gluposti. Svi ovi koji šire laži znaju da njih narod odavno ne sluša, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nadam se da znaju. Videće oni na kraju, kada ovo sve prođe, rezultat koji će za njih biti poražavajući - istakao je Šešelj.

On je dodao da se pretežno pridržava mera koje je propisala Vlada Srbije.

- Ja se prilično držim ovih mera i nije mi bilo teško pošto sam navikao da sedim, čitam, pišem. Slobodnog vremena nisam imao odavno. Mislim da u našem slučaju treba da budemo ipak umereni optimisti, pošto prolazimo dosta blaže. Mislim da je sprečeno masovno umiranje. Svaka smrt je trragična, pa tako i ovih 50 ljudi. Dakle, još mi nismo dostigli tu maksimalnu brojku, ali je ovde problem što virus nije poznat. Zato što za njega ne psotoji lek i vakcina - dodao je on.

Šešelj upozorava da ovaj virus može i da se vrati.

- Kada savladamo ovaj virus, on će se povuči, ali nas možda ponovo čeka na jesen. Nadamo se da će do tada biti napravljena vakcina - zaključio je predsednik Srpske radikalne stranke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.