JOVAN SE NEPRESTANO ŠALIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Slikao se potpuno našminkan, a onda je pomenut i Vojislav Šešelj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 15:22

JOVAN SE NEPRESTANO ŠALIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Slikao se potpuno našminkan, a onda je pomenut i Vojislav Šešelj (FOTO)

Jovan Ivić, sin političarke Sande Rašković Ivić koji je jutros izvršio samoubistvo znao je da se šali na društvenim mrežema.

Naime, Ivić na slici koju je pre četiri godine podelio sa svojim prijteljima ima plavi umetak u kosi i potpuno je našminkan.

On je želeo da nasmeje svoje prijatelje, što mu je i te kako pošlo za rukom.

- Ovo je divno, no homo, poslednji Evropljanin, lepa si - bili su samo neki od komentara njegovih prijatelja, na šta je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on odgovorio: Hvala svim fanovima.

Pojedini prijatelji su se našalili i napisali: "To je taj unuk Jovana Raškovića"," na šta je Ivić imao spreman odgovor.

- U punom sjaju - odgovorio je on svojim prijateljima, a pojedini su mu predviđali da će završiti u novoj knjizi lidera radikala Vojislava Šešelja.

- Nova Šešeljeva knjiga - Ustaški transvestit Jovan Ivić - napisao je jedan od njegovih prijatelja.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.