Iz Haga stigao zahtev o puštanju Šešelja, slede Vladini odgovori

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Haga stigao zahtev o puštanju Šešelja, slede Vladini odgovori

Ministarstvo pravde Srbije danas je zvanično primilo nalog sudskog veća Haškog tribunala, kojim je od Srbije zatražena garancija za privremeno puštanje na slobodu optuženog lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

U Ministarstvu pravde rečeno je da je zahtev Tribunala stigao tokom današnjeg dana, prenose beogradski mediji.
Sudsko veće Haškog tribunala zatražilo je u utorak da se Vlada Srbije izjasni da li bi dala garancije za eventualno puštanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Šešelja na privremenu slobodu.
Sudije traže da Vlada Srbije u roku od sedam dana odgovori na pitanja da li je spremna da osigura kućni pritvor za Šešelja i da li je spremna da ga uhapsi ukoliko prekrši uslove privremenog puštanja na slobodu.
Izvor: Srna
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Stigao zahtjev za garanciju za Šešeljevu privremenu slobodu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2014

Ministarstvo pravde Srbije danas je zvanično primilo nalog sudskog vijeća Haškog tribunala, kojim je od Srbije zatražena garancija za privremeno puštanje na slobodu optuženog lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.