Ivan Marinković pokrao Šešelja u “Parovima”

Izvor: Svet, 10.Dec.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Marinković pokrao Šešelja u “Parovima”

Lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj je kao i svakog vikenda bio voditelj u rijalitiju “Parovi”, međutim, nije mogao ni da pretpostavi da će upravo u toku vođenja programa biti pokraden.
Naime, dok je Šešelj diskutovao na razne teme sa učesnicima ovog rijalitija, sa leđa mu je prišao Ivan Marinković, koji je polako izvukao moblini telefon iz njegovog džepa.
Marinković je nakon krađe stavio Šešeljev telefon u svoj džep i nastavio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sedi za stolom sa liderom radikala i ostalim učesnicima rijalitija. Međutim, posle pola sata Ivan je iskoristio priliku dok se Milutin Radosavljević Mili svađao sa gostima iz studija i napustio dnevnu sobu, a tada se bacio na posao kako bi istražio Šešeljev telefon.
Ivan je čitao Šešeljeve poruke i gledao fotografije, a onda se vratio za sto i nastavio da sedi sa političarem i ostalim takmičarima kao da se ništa nije dogodilo. Međutim, kada je lider radikala trebalo da napusti vilu “Parova”, Ivan je odlučio da otkrije da je opljačkao Šešelja.
“Ja sam ti uzeo telefon iz džepa odmah kada si ušao u vilu. Lagano, sa dva prsta sam izvukao. Nisam ga otključavao, ali imao si propušten poziv od Aleksandra. Izvini, hteo sam malo da se našalim, nemoj da se ljutiš”, rekao je Marinković, držeći političarev telefon u ruci.
Kada je čuo šta mu Marinković govori, Šešelj se šokirao.
“Nemam reči! Ovako nešto nikada nisam doživeo. Svaka ti čast, pravi si šaner. Ipak, moram da proverim da mi nisi nešto čačkao po telefonu”, rekao je Šešelj, koji je kucao šifru kako bi otključao telefon. Međutim, Ivan ga je opet šokirao.

“Video sam koja je šifra u pitanju! 333444, ta je”, rekao je Marinković, a Šešelj nije mogao da veruje da je Ivan uspeo za kratko vreme da otkrije i njegov tajni kod za pristup mobilnom telefonu.
Nova takmičarka rijalitija “Parovi” Mirjana Dimitrovski podigla je na noge sve učesnike rijalitija nakon šokantne ispovesti. Naime, ova takmičarka je ispričala da se sudi sa ćerkom jer su ona i njen zet okupirali njen dom.
“Od kada je moj suprug pao i ostao nepokretan, moja ćerka ne dozvoljava mom sinu da posećuje oca. Ona i njen suprug su okupirali moju kuću. Zato se sudim sa ćerkom. Preči mi je sin i plašim se da će ostati na ulici. Zet je došao sa jednom malom kesicom u tu kuću. Sportista je, a radi kao frizer. Oni su zajedno već 20 godina, a nemaju decu. Dok ćerka vozi tatin džip, moj sin ima auto star 17 godina. Preči mi je sin od zeta, ne želim da moj sin ostane bez ičega”, rekla je Mirjana.
Podsećamo, Ivan je pre pola godine priznao uživo u programu da je pre nekoliko godina u jednoj prodavnici krao namirnice, zbog čega je uslovno kažnjen.
“Ukrao sam robu u vrednosti od 100 evra! Međutim, nisam krao smrdljivi sir, kako se pričalo, već buđolu! To je veoma skupa salama. Prepoznali su me i uhvatili. Dobio sam uslovnu kaznu. To je cela istina”, rekao je tada Marinković.
svetsvet, printscreen
The post Ivan Marinković pokrao Šešelja u “Parovima” appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.