Hrtkovci u blokadi, Šešelj bio u Jarku, incident

Izvor: OkRadio.rs, 06.Maj.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrtkovci u blokadi, Šešelj bio u Jarku, incident

Nedaleko od sela Hrtkovci, u Jarku, održan je skup radikala, iako je MUP zabranilo okupljanje zbog mogućeg ugrožavanja bezbednosti građana Hrtkovaca.. Nakon što je lider radikala Vojislav Šešelj napustio selo Jarak, dogodio se incident kada je grupa pristalica radikala uz psovke i viku napala pristalice LDP. Intervenisala je policija.   Prilazi Hrtkovcima su zatvoreni, a pripadnici policije preusmeravaju putnike na obilaznice, dok je ulazak u selo omogućen samo meštanima uz ličnu kartu kao dokaz o mestu prebivališta. Svi prilazi selu su blokirani iz pravca Šapca, Sremske Mitrovice, Pećinaca, Nikinaca i Rume.    U Jarku se nalaze brojne novinarske ekipe, među kojima ima i novinara hrvatskih...
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Hrtkovci posle Šešelja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Maj.2018

Nakon što je haški optuženik Vojislav Šešelj sa svojim radikalima napustio selo Jarak, a policija odblokirala prilaze Hrtkovcima, retki su meštani koji su izašli iz svojih kuća. Spuštene roletne, grupe policajaca i te pokoji prolaznik.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.