HAOS U STUDIJU UŽIVO! Jovana ustala da Šešelju namesti bubicu, Voja je izjavom NALJUTIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U STUDIJU UŽIVO! Jovana ustala da Šešelju namesti bubicu, Voja je izjavom NALJUTIO (VIDEO)

"Zbuniću se..."

Lider Sprske radikalne stranke Vojislav Šešelj, gostovao je jutros u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" i tom prilikom je nastao haos u studiju, a sve je počelo od mikrofona.

Naime, bubica na njegovom sakou nije bila dobro nameštena, pa ga je Srđan zamolio da je namesti.

- Više volim da gledam u lepu Jovanu - prvo je komentarisao Šešelj, a voditeljka sa onda ponudlila da mu je ona namesti.

- Zbuniću se ako tim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepim nogama krenete da šetate oko mene, zaboraviću šta sam hteo da kažem. Znam, znam, imate ljubomornog muža - rekao je Šešelj, ali Jovani nije bilo baš pravo.

- Pazite, vi ste već bili jednom optuženi, i da ja imam ljubomornog muža, a nisam ni ja... - vratila se na svoje mesto Jovana.

- Uvek imate neke seksitičke izjave, mogli ste da mi kažete bilo šta drugo osim o lepim nogama - zaključila je Jovana posle čega je emisija nastavljena.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.