Antoneti odlučio: Šešelj ostaje u pritvoru!

Izvor: BKTV News, 10.Jul.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antoneti odlučio: Šešelj ostaje u pritvoru!

Vojislav Šešelj ostaje u pritvoru haškog Tribunala jer je sudija Žan Klod Antoneti odlučio da obustavi proceduru njegovog puštanja na slobodu.

Haški tribunal je danas objavio zvaničnu odluku predsednika sudskog veća sudije Antonetija da se obustavi dalja procedura razmatranja uslova da se Šešelj pusti na privremenu slobodu do konačne presude.
 
Sudija Antoneti je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se navodi, ovu odluku doneo nakon što je upoznat sa mišljenjem Vlade Srbije da da garancije za privremeno puštanje Šešelja pod uslovom da se on obaveže da će se pridržavati odredbi o kućnom pritvoru.
 
Takođe, odluka je doneta i nakon što je Šešelj obavestio sud da se neće ponovo izjašnjavati o uslovima haškog Tribunala.
 
Izvor:Blic
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudija Antoneti odlučio: Šešelj ostaje u pritvoru!

Izvor: Press, 10.Jul.2014

Haški tribunal je danas objavio zvaničnu odluku predsednika sudskog veća sudije Antonetija da se obustavi dalja procedura razmatranja uslova da se Šešelj pusti na privremenu slobodu do konačne presude.. Sudija Antoneti je, kako se navodi, ovu odluku doneo nakon što je upoznat sa mišljenjem Vlade...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.