Batić: Opciju podele Kosova treba iskoristiti

Izvor: Glas javnosti, Beta, 13.Jul.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batić: Opciju podele Kosova treba iskoristiti

BEOGRAD - Presednik Demokrhišćanske stranke Srbije (DHŠ) i poslanik u Skupštni Srbije Vladan Batić izjavio je da Srbija, ukoliko do toga dođe, treba da iskoristi opciju podele Kosova i Metohije.

Srbija u tom slučaju treba da traži da se severni deo Kosova pripoji Srbiji, da velike enklave i manastiri budu eksteritorijalni i pod jurisdikcijom Srbije, a da preostale opštine u kojima žive Srbi dobiju najviši stepen autonomije i specijalne veze sa Srbijom, naveo je Batić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Batić je saopštio da smatra da mišljenje Međunarodnog suda pravde o legalnosti nezavisnosti Kosova neće imati imperativnu, već deklarativnu formu, i da će nastati prostor za pregovore.

"Budući da i neki strani zvaničnici preferiraju ideju podele Kosova, ne treba isključiti mogućnost da tako nešto bude ponuđeno Srbiji", kazao je Batić.

Да ли је могуће да Глас јавности троши драгоцени папир на ову потпуно небитну особу?

Baticu ti svoje ideje i vizije mozes mozda da pricas u tvom soliteru gde stanujes, ali ne dalje od toga jer nemas za to podrsku. Kako ne shvaca ovaj covek da je niko i nista u srpskoj politici. Bolje bi mu bilo da vrati pare koje je nasao na Cipru.

Uvek cim se ti pojavis Braticu,hoce oci da mi iskoce od iznenadenja sta ces da lupis.ovaj put si me posebno izenadio,bre tolika glava a mozga ni za leka.Imam osecaj da ste vi politicari jadne Srbije veci od najveci protagonista da se Srbija rasturi,umanji i po mogucnosti istopi u ovom novom svetskom poretku koji je zamislila drezava preko velikog mora.razmisli malo i ovako si na tankim granama,nije to zdravo sto govoris.Evo ja preko glave si mi,sve teze i teze disem od vas mozgova bez mozga.

Nema on svoje misljenje, uzo je od zapadnih sponzora neku kintu i eto sta je odvalio. A i ja tako mislim, ostacemo i bez ponudjenog kao i svaki put pre!

A Presevo,Bujanovac i Medvedje??? To si zaboravio da spomenes Mr.Baticu?!!!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.