Batić o podeli Kosova

Izvor: S media, 12.Jul.2010, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batić o podeli Kosova



Poslanik i predsednik Demohrišćanske stranke Srbije Vladan Batić danas je saopštio da bi Srbija, ukoliko joj se ponudi podela Kosova, trebalo da zatraži da se severni deo Kosova pripoji Srbiji, a da velike srpske enklave i manastiri na Kosovu budu eksterijalizovani i, praktično, pod jurisdikcijom Srbije.


Treba zatražiti da preostale opštine u kojima žive Srbi budu sa najvišim stepenom autonomije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i da imaju specijalne veze sa Srbijom, navodi se u Batićevom saopštenju.

Znam da za razne dežurne patriote ovo zvuči jeretički i zato ih pozivam da izađu sa svojim ostvarivim predlogom, a ne mitovima i legendama, jer od toga se ne živi, konstatovao je Batić.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Galuči: SAD podstiču nasilje na severu Kosova

Zapaljive izjave oko Kosova nisu od koristi

Redžepi: Tadić da gleda svoja posla

Izborićemo se za nove pregovore o Kosovu

Kosovski pasoš sve traženiji među Srbima

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batić: Srbija bi trebalo da zatraži severni deo Kosova, ako joj se ponudi podela

Izvor: Blic, 12.Jul.2010

Poslanik i predsednik Demohrišćanske stranke Srbije Vladan Batić danas je saopštio da bi Srbija, ukoliko joj se ponudi podela Kosova, trebalo da zatraži da se severni deo Kosova pripoji Srbiji, a da velike srpske enklave i manastiri na Kosovu budu eksterijalizovani i, praktično, pod jurisdikcijom...

Nastavak na Blic...

Batić: Opciju podele Kosova treba iskoristiti

Izvor: Glas javnosti, 13.Jul.2010, 07:06

BEOGRAD - Presednik Demokrhišćanske stranke Srbije (DHŠ) i poslanik u Skupštni Srbije Vladan Batić izjavio je da Srbija, ukoliko do toga dođe, treba da iskoristi opciju podele Kosova i Metohije...Srbija u tom slučaju treba da traži da se severni deo Kosova pripoji Srbiji, da velike enklave i...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.