Novi Star otkriva! Vlada u tajnosti spavao na Ostrogu!

Izvor: Svet, 14.Feb.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Star otkriva! Vlada u tajnosti spavao na Ostrogu!

Posle skandala sa Ana Marijom koji mu je umalo uništio karijeru, Vladimir Stanojević odlučio je da spas potraži u manastiru. Kako saznajemo, voditelj je početkom nedelje u strogoj tajnosti otišao na Ostrog sa jednim prijateljem gde je potražio pomoć sveštenika kome se ispovedio zbog svega što se desilo u proteklom periodu. Osim toga, Vlada je dve noci spavao u konaku koji se nalazi između Donjeg manastira Ostroga i Crkve Svetog mučenika Stanka, a sveštenik ga ja savetovao da treba da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se moli kako za sebe, tako i za spas njegove bivše partnerke.

A ŠTA PRIJATELJ STANOJEVIĆA KAŽE O NJEGOVOM PSIHIČKOM STANJU MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STAR KOJI JE VEĆ U PRODAJI.
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.