Veseli nije mogao sam protiv azura, Italija bliža vizi za Olimpijske igre

Izvor: Blic, 17.Sep.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veseli nije mogao sam protiv "azura", Italija bliža vizi za Olimpijske igre

Košarkaši Italije obezbedili su učešće na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, pobedom nad selekcijom Češke sa 85:70 (21:21, 21:16, 32:17, 11:16) u borbi za plasman od petog do osmog mesta na Eurobasketu.

Posle rapsodije protiv Hrvata u osmini finala sa 80:59, Česi su poraženi od Srbije, a reputaciju protiv njih Italija je potvrdila u želji da se ode u Rio, pre svega igrom u trećoj deonici.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2015
Pogledaj vesti o: Vize,   Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kakav pad Marka Belinelija! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2015

Tokom meča između Italije i Češke, mnoge gledaoce ''sledio'' je ovaj pad reprezentativca ''Azura'' Marka Belinelija...Srećom, Belineli nije teže povređen i nastavio je utakmicu koju je Italija na kraju ubedljivo dobila, rezultatom 85-70...Marco Belinelli was really close to getting hurt after...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.