Vaterpolisti Srbije protiv Amerike overavaju vizu za Pariz

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 10:43

Vaterpolisti Srbije protiv Amerike overavaju vizu za Pariz

Vaterpolisti Srbije od 15.30 časova igraju sa selekcijom SAD u meču trećeg kola grupe C Svetskog prvenstva, a za dobijanje "vize" za Pariz dovoljan je i bod.

Susret sa Crnom Gorom je već zaboravljen, istakao je reprezentativac Srbije Nemanja Ubović.

"Potpuno smo koncentrisani na taj meč. Želimo da ponovimo igru iz duela sa Crnom Gorom. Neće biti lako. Amerikanci imaju veliki broj kvalitetnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača u evropskim klubovima koji mogu da budu nezgodan protivnik. Pomenući Haloka, Hopera, Irvinga, Dauba, Holanda. Poznajemo ih, igrali smo u četvrtfinalu Svetskog kupa prošle godine. Držali smo igru pod kontrolom tri četvrtine, ali smo u poslednjoj pali, napravili su preokret i pobedili. Zbog toga moramo da budemo oprezni", izjavio je Ubović.

Na svetskim prvenstvima Srbija i SAD su igrali samo tri puta.

U Kazanju je 2015. u četvrtfinalu Srbija pobedila 12:7.

Sledeća dva duela su bila na prvenstvu u Budimpešti 2022, u grupi je bilo 17:13, u razigravanju za plasman od petog do osmog mesta 13:10 za Srbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Delfini" idu na OI – Amerikanac udario srpskog kapitena i pogurao nas ka 1/4 finalu SP!

Izvor: B92, 09.Feb.2024

Vaterpolisti Srbije obezbedili su direktan plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Dohi, koje sa sobom donosi i "vizu" za Olimpijske igre...Srbija je na startu takmičenja bila bolja od Japana (17:10), da bi potom deklasirala Crnu Goru (14:6), a u trećem kolu grupe C su posle preokreta savladane...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.