VJOSA TEŠKOG SRCA PODVILA REP Makronova packa lažnoj državi urodila plodom, predsednica ne zna šta je snašlo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 17:33

VJOSA TEŠKOG SRCA PODVILA REP Makronova "packa" lažnoj državi urodila plodom, "predsednica" ne zna šta je snašlo

Osmanijeva se oglasila nakon razgovora sa Makronom.

Predsednica Kosova Vjosa Osmani rekla je da je sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom tokom posete Granadi razgovarala o svim pitanjima, i veruje da će biti razumevanja za prevazilaženje izazova.

Povodom Makronovih izjava o ukidanju vizne liberalizacije Kosovu, Osmani je rekla da veruje u razumevanje za prevazilaženje izazova, piše Ekonomija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onlajn.

- Razgovarala sam o svemu ovome sa predsednikom Makronom tokom našeg sastanka u Granadi i verujem da će biti razumevanja u prevazilaženju izazova - rekla je Osmani.

Na pitanje o poseti SAD sledećeg meseca, Osmani je rekla da će se o ovom pitanju detaljnije izjasniti u nekom drugom trenutku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.