Srbija tvrdi da bezvizni režim nije ugrožen, nakon upozorenja EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Maj.2023, 18:29

Srbija tvrdi da bezvizni režim nije ugrožen, nakon upozorenja EU

Bezvizni režim Srbije sa Evropskom unijom (EU) nije ugrožen, saopštilo Ministarstvo za evrointegracije Srbije za Radio Slobodna Evropa (RSE) 17. maja. Reakcija je stigla dan nakon što je EU upozorila da bi bezvizni režim mogao biti ugrožen, ako Srbija usvoji pojednostavljene procedure za dobijanje državljanstva. "Srbija je kao kandidat za članstvo u Evropskoj uniji u svakodnevnom kontaktu sa predstavnicima EU i njenim telima, ali upozorenja da je bezvizni režim ugrožen, zbog bilo kog,...
Pogledaj vesti o: Vize,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Predloženo jednostavnije dobijanje državljanstva Srbije - da li to ugrožava bezvizni režim sa EU?

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2023, 09:27

Bezvizni režim Srbije sa EU nije ugrožen, saopštilo je Ministarstvo za evrointegracije Srbije za Radio slobodna Evropa (RSE).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.