Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2024, 17:16

Ko je bokserka Sara Ćirković koja je čekirala vizu za Olimpijske igre: Želim da osvojim medalju u Parizu

Sara Ćirković je u roku od godinu i po dana pokorila Evropu i svet. Ona je krajem novembra 2022. trijumfovala na Svetskom prvenstvu u Benidormu i Srbiji donela medalju koja se čekala čak 23 godine. Novembar, ali 2023, i još jedno Sarino zlato, ovoga puta na Evropskom prvenstvu mlađih seniorki. A onda mart 2024. i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre 2024. u Italiji, gde je ostvarila olimpijsku normu.
Pogledaj vesti o: Vize,   Pariz

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

POSADA SVE JAČA! Evo ko je od Srba do sada obezbedio plasman na Olimpijske igre u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024

Trenutno 80 sigurnih putnika...Broj srpskih sportista koji su izborili nastup na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine (26. jul - 11. avgust) raste iz dana u dan, a poslednja (za sada) koja je čekirala vizu je bokserka Sara Ćirković...Na prethodnim igrama u Tokiju, koje su zbog koronavirusa održane...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.