Kinezima i Rusima trebaće vize za Kosovo

Izvor: Glas javnosti, 18.Maj.2012, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezima i Rusima trebaće vize za Kosovo

PRIŠTINA - Među 86 država, za čije građane će Kosovo od naredne godine uvesti vize, jesu Kina i Rusija.

Kosovska vlada je na poslednjoj sednici odlučila da uvede režim viza za 86 država, a prištinski mediji su objavili imena država čiji će državljani biti obavezni da obezbede ulaznu vizu za Kosovo.

Među državama prema kojima se uvodi režim viza su i neke od država koje su priznale Kosovo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << iako je najveći broj onih koje to nisu učinile. Građani država članica Evropske unije neće biti obavezni da traže vizu za ulazak na Kosovo, prenose prištinski mediji.

Vize će se izdavati u konzularnim predstavništvima Kosova odnosno na aerodromu u Prištini i na prelazima.

U saopštenju tamošnjih vlasti, nakon odluke o uvođenju viza, navodi se da su zemlje za koje će biti uvedene vize odabrane na osnovu pretnje koju predstavljaju za sigurnost, pretnje za međunarodni mir i stabilnost zemlje.

E baš su se zabrinuli i Rusi i Kinezi!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kinezima i Rusima trebaće vize za Kosovo

Izvor: Kurir, 18.Maj.2012

PRIŠTINA - Među 86 država, za čije građane će Kosovo od naredne godine uvesti vize, jesu Kina i Rusija...Kosovska vlada je na poslednjoj sednici odlučila da uvede režim viza za 86 država, a prištinski mediji su objavili imena država čiji će državljani biti obavezni da obezbede ulaznu vizu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.