Kazahstanci dostigli limit: Viljareal i Legija izvadili vize za Ligu Evrope!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazahstanci dostigli limit: Viljareal i Legija izvadili vize za Ligu Evrope!

Mnogi od vas verovatno nisu znali da je Kazahstan uz Hrvatsku do plej-ofa dva najkvalitetnija evropska takmičenja bio najuspešniji po ostvarenom koeficijentu (3.375). Ipak, posle prvih mečeva poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope zaista je teško očekivati da će neko od Kazahstanaca zaigrati u grupnoj fazi ovog takmičenja.

Aktuelni šampion Aktobe doživeo je minimalan poraz na svom terenu od Legije, koja je sticajem nesrećnih okolnosti završila u ovom takmičenju, ali će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sasvim izvesno zaigrati u grupnoj fazi takmičenja.

Strelac jedinog pogotka na ovom meču bio je talentovani vezista Legije Ondrej Duda, koji je u 48. minutu iskoristio odličnu asistenciju Brziskija i matirao Sidelnikova.

Domaćin je do kraja bezuspešno pokušavao da dođe barem do izjednačujućeg gola, ali su svi udarci njegovih napadača završavali uglavnom van okvira gola poljskog šampiona.

Svih 90 minuta na terenu je proveo nezamenjivi srpski internacionalac Miroslav Radović.

Daleko lakši posao imao je španski Viljareal, koji je na Astana areni održao čas fudbala ekipi Stanimira Stoilova – 0:3 (0:1).

Astana se držala do 33. minuta, kada je vodeći gol za goste postigao Kani, da bi u nastavku potpuno posustala domaća odbrana.

Pitanje pobednika na ovom meču rešio je Đovani dos Santos u 48. minutu, a 12 minuta kasnije drugi žuti karton dobio je defanzivac domaćih Marin Aničić.

Konačan rezultat na ovom meču postavio je desni bek Žute podmorice Mario Gaspar, koji je u 84. mintu savladao nemoćnog Nenada Erića.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.