Haradinaj obećava: Bez viza u EU do kraja godine

Izvor: B92, 19.Dec.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj obećava: Bez viza u EU do kraja godine

Priština -- Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj obećao je da će građani Kosova moći da putuju bez viza u zemlje Evropske unije pre Nove godine.

Iako je ostalo još samo 12 dana do kraja godine, piše Kosovo24sata.com, Haradinaj je ubeđen da će Kosovo dobiti viznu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << liberalizaciju.

"Mi sada imamo dva zahteva za EU, to su normalizacija dijaloga i liberalizacija viza, ova pitanja su u procesu i nemaju veze sa taksama. Verujem da ćemo dobiti liberalizaciju, nećemo dugo čekati, pre nove godine, ali ovo nije povezano sa taksom", rekao je Haradinaj, a prenosi portal Kallxo.com.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj: Bez viza u EU do kraja godine

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2018

PRIŠTINA - Premijer Kosova Ramuš Haradinaj obećao je da će građani Kosova moći da putuju bez viza u zemlje Evropske unije prije Nove godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Haradinaj opet obećava viznu liberalizaciju do kraja godine

Izvor: RTS, 20.Dec.2018, 12:43

Po povratku iz Brisela, gde je imao trubulentan susret sa šeficom evropske diplomatije Federikom Mogerini, kosovski premijer Ramuš Haradinaj je najavio da će građani Kosova dobiti viznu liberalizaciju do kraja godine, iako je do tada ostalo svega 12 dana, pišu prištinski mediji. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.