ČIK SAD DA MU NE DAJU VIZU: Dodik dobio još jedan poziv na INAUGURACIJU TRAMPA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČIK SAD DA MU NE DAJU VIZU: Dodik dobio još jedan poziv na INAUGURACIJU TRAMPA

Predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku stigao je još jedan poziv da ode na inauguraciju novog prvog čoveka Amerike Donalda Trampa

Predsednik RS Milorad Dodik dobio je još jedan u nizu poziva za svečanosti povodom inauguracije novog američkog predsednika Donalda Trampa.

U pozivu, koji je uputio Stiven Ti Kvigli, predsedavajuci Organizacije Sister Sitis Internešenel, Dodik je pozvan da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisustvuje inauguralnoj gala večeri u Vašingtonu 17. januara, koja će biti održana u sedištu Organizacije Ameriken Stejt Bilding.

DODIK PONOVO ZATRAŽIO AMERIČKU VIZU: Neće me sprečiti, idem u SAD

U INAT NEVERNIM TOMAMA: Dodik pokazao POZIVNICU ZA INAUGURACIJU TRAMPA (VIDEO)

- Bilo bi nam drago da nam se pridružite u proslavi ove neverovatne noći inauguracije našeg novog predsednika - navedeno je u pozivu.

Na balu će biti i prva dama Amerike Melanija Tramp.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.