Zorana Mihajlović: Glavni odbor o radu ministara iz SNS

Izvor: Kurir, 13.Jan.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović: Glavni odbor o radu ministara iz SNS

Ona je rekla da na sednicama GO uvek postoji tačka dnevnog reda u okviru koje se razgovara o radu državnih organa, ali da je posle toga, što se tiče rada ministara, odluka na premijeru i lideru SNS-a Aleksandru Vučiću

BEOGRAD - Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je da će se na sednici Glavnog odbora te stranke u petak raspravljati o radu ministara >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz redova te partije.

Mihajlovićeva je rekla da na sednicama GO uvek postoji tačka dnevnog reda u okviru koje se razgovara o radu državnih organa, ali da je posle toga, što se tiče rada ministara, odluka na premijeru i lideru SNS-a Aleksandru Vučiću.

Na pitanje šta će podrazumevati "velike promene" u sastavu Glavnog odbora koje je najavio Vučić, potpredsednica SNS-a odgovorila je da će članovi analizirati ko, kako i koliko radi, pa će na osnovu toga eventualno biti donete odluke.

Šef poslaničke grupe naprednjaka Zoran Babić rekao je da će se promene odnositi na sastav samog Glavnog odbora.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.