Zelenović: Stepen Vučićevog bezumlja je zabrinjavajuć

Izvor: Danas, 03.Maj.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenović: Stepen Vučićevog bezumlja je zabrinjavajuć

Stepen bezumlja u koji je zapao Vučić sa svojim satrapima, je zabrinjavajući, kaže za Danas Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca, povodom izjave funkcionera SNS Marka Đurića koji poručuje da se ne iznenadi opozicija ako se ispred opština gde su oni vlast okupe građani i na "miran demokratski način" pokažu nezadovoljstvo njihovim radom. Članak Zelenović: Stepen Vučićevog bezumlja je zabrinjavajuć se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Opština Paraćin: Izjava Marka Đurića napad na lokalnu samoupravu

Izvor: Danas, 03.Maj.2019

Opština vlast u Paraćinu danas je saopštila da smatra da je visoki državni funkcioner Marko Đurića izneo niz neistina koje su ozbiljna pretnja i napad na lokalnu samoupravu. Članak Opština Paraćin: Izjava Marka Đurića napad na lokalnu samoupravu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.