Započeta realizacija projekta Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za najugroženiju decu

Izvor: Beta Video, 13.Apr.2021, 15:22

Započeta realizacija projekta `Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za najugroženiju decu`

STARA PAZOVA - U Krnješevcima je danas započela distribucija laptopova i tableta osnovnim školama u okviru projekta ``Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za najugroženiju decu``. Prisustvovali su prof. dr. Ivica Radović, državni sekretar u ministarstvu prosvete, šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici i direktorka UNICEF u Srbiji Dejana Kostadinova. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za 30 škola u Srbiji digitalni uređaji za najugroženiju decu

Izvor: RTS, 13.Apr.2021

Ukupno 30 škola u Srbiji dobiće 65 uređaja za digitalne biblioteke, koje će biti na raspolaganju učenicima i nastavnicima, a za 250 pedagoških asistenata biće uručeni laptopovi kako bi mogli direktno da rade sa decom, poručio je ambasador i šef delegacije Evropske unije u Srbiji Sem...

Nastavak na RTS...

Počela distribucija laptopova i tableta u okviru projekta "Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za najugroženiju decu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021

Obrazovanje i prelazak na digitalno učenje leže u srcu izgradnje otporne budućnosti...Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasador Sem Fabrici, direktorka UNICEF-a u Srbiji, Dejana Kostadinova, i državni sekretar Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Ivica Radović, danas su najavili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.