Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadimio se automobil Milorada Dodika

LAKTAŠI - Službeni automobil predsjednika Republike Srpske zapalio se danas na svečanosti povodom otvaranja ambulante u Mjesnoj zajednici Kriškovci u opštini Laktaši.

Do ove neočekivane nezgode došlo je uslijed pregrijavanja motora, a dim iz predsjedničkog “mercedesa” brzo je alarmirao Dodikovu pratnju i prisutne policajce, pa je spriječen potencijalno opasniji rasplet, prenosi ATV.

Naravno, nema dileme da je ova situacija spontani tehnički problem, ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << činjenica da se sve dogodilo u jeku rasprave u javnosti o kupovini novih službenih vozila – doduše, povodom pojedinih ministara u Vladi RS – biće teško oboriv argument koji ide u prilog zagovornicima poštovanja zakona.

A zakon koji reguliše ovu materiju, podsjetimo, nalaže visokim funkcionerima u Srpskoj da maksimalan rok trajanja službenih automobila bude – pet godina.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Službeno vozilo Milorada Dodika zapalilo se zbog kvara na hladnjaku

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2017

Banjaluka - Službeni automobil predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika zapalio se danas u Kriškovcima, opština Laktaši zbog kvara na hladnjaku, rečeno je Srni u kabinetu predsjednika Republike...U kabinetu predsjednika Republike rekli su da je vozilo staro sedam godina i da je prešlo oko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.