Vulin: RV i PVO nikad nisu bili u boljem stanju

Izvor: N1 televizija, 02.Jan.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: RV i PVO nikad nisu bili u boljem stanju

Od NATO agresije Ratno vazduhoplovstvo i protivvazdušna odbrana (RV i PVO) Vojske Srbije nisu bili u boljem stanju i nikad nismo imali veći broj vazduhoplova ni bolje sisteme, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

On je, tokom obilaska dežurne jedinice na batajničkom aerodromu, rekao da je u toku druga faza remonta lovaca MiG-29, koja se odvija >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Rusiji, po planu i u rokovima, ali nije mogao da precizira kad će čitav posao biti završen.

Vulin je istakao da Vojska Srbije trenutno ima tri lovca MiG-29 i isto toliko MiG-21 koji su u letnom stanju i potpuno spremni za izvršavanje zadataka.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vazduhoplovstvo u najboljem stanju od NATO agresije"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2018

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocenio je danas da vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana Srbije nisu bili u boljem stanju od vremena NATO agresije i da Vojska Srbije nikada imala veći broj osposobljenih vazduhoplova...''Imamo dovoljno tehnike i dovoljno ljudi da naše nebo bude sigurno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.