Izvor: N1 televizija, 10.Feb.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Mržnja čeka Vučića - crna mrlja na obrazu Hrvatske

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Zagreb ide da kaže istinu, kao što je uvek govorio istinu, a "mržnja koja ga tamo dočekuje je zaista crna mrlja na obrazu Hrvatske".

Izvor: Tanjug

"Linč i hajka koja se sprovodi prema Aleksandru Vučiću je zaista nezabeležena. Da pozovete predsednika jedne države u posetu, a da mu posle toga organizujete proteste i dočekujete ga salvama uvreda i nemogućih zahteva, to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zabeleženo do sada. Ako je neko mislio da sam pogrešio zbog jedne reči koju sam rekao pre nekoliko dana, sad se vidi da sam bio u pravu, protesti se pripremaju", rekao je Vulin.

Predsednik Srbije boraviće od ponedeljka, 12. februara, u dvodnevnoj poseti Hrvatskoj, a izvinjenje za "agresiju" na Hrvatsku i ratna odšteta nisu na dnevnom redu, saznaje Hina u kabinetu predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Mržnja prema Vučiću kao crna mrlja na licu Hrvatske

Izvor: RTS, 10.Feb.2018

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Zagreb ide da kaže istinu, kao što je uvek govorio istinu, a da je "mržnja koja ga tamo dočekuje zaista crna mrlja na obrazu Hrvatske". . ...

Nastavak na RTS...

Vulin: Vučić odlazi u miru i sa dobrom namerom, a Hrvati ga dočekuju s mržnjom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2018

Da pozovete predsednika jedne države u posetu pa da mu onda organizujete proteste i dočekujete ga salvama uvreda i nemogućih zahteva, to jednostavno do sada nije zabeleženo..Ministar odbrane Aleksandar Vulin je izjavio na Kopaoniku da su linč i hajka koji se sprovode protiv predsednika Aleksandra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.