Mržnja čeka Vučića - crna mrlja na obrazu Hrvatske

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mržnja čeka Vučića - crna mrlja na obrazu Hrvatske"

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Zagreb ide da kaže istinu, kao što je uvek govorio istinu, a "mržnja koja ga tamo dočekuje je zaista crna mrlja na obrazu Hrvatske".

- Linč i hajka koja se sprovodi prema Aleksandru Vučiću je zaista nezabeležena. Da pozovete predsednika jedne države u posetu, a da mu posle toga organizujete proteste i dočekujete ga salvama uvreda i nemogućih zahteva, to nije zabeleženo do sada. Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je neko mislio da sam pogrešio zbog jedne reči koju sam rekao pre nekoliko dana, sad se vidi da sam bio u pravu, protesti se pripremaju - rekao je Vulin.

Predsednik Srbije boraviće od ponedeljka, 12. februara, u dvodnevnoj poseti Hrvatskoj, a izvinjenje za "agresiju" na Hrvatsku i ratna odšteta nisu na dnevnom redu, saznaje Hina u kabinetu predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.