Izvor: RTS, 02.Sep.2021, 13:11

Vučićev punomoćnik: podneli smo protivtužbu protiv Đilasa

Punomoćnik predsednika Srbije Aleksansdra Vučića advokat Dragan Palibrk podneo je protivtužbu u ime svog klijenta, protiv predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, zbog niza uvreda koje izgovara godinama na njegov račun.
Suđenje po tužbi koju je ranije Đilas podneo protiv Vučića zbog njegovih izjava u vezi sa Đilasovim poslovima i pljačkanjem građana Srbije u vreme dok je bio na vlasti, nastavlja se sutra u Trećem osnovnom sudu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Beogradu.
Advokat Palibrk je u izjavi za Tanjug ukazao da će insistirati da isti sudija odlučuje i o Đilasovoj tužbi i o Vučićevoj protivtužbi.
Odluka o spajanju tužbe i protivtužbe u jedan predmet još nije doneta.
Protivtužba je podneta jer tuženi u ovom slučaju smatra da ne može neko da tuži za povredu svoje časti i ugleda ako grubo vređa tuđu čast i ugled.
Vučićev punomoćnik je u više navrata isticao da su navodi Đilasove tužbe neosnovani.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.